Hur kan ProofX driva dig framåt?

Om det är något i din verksamhet som berör människor samt insamling, rapportering, visualisering och analys av data, så finns ProofX alltid nära till hands. Vi driver människor, organisationer och affärer framåt varje dag. Allt sker med enkäter och formulär från ProofX.

Kunder till ProofX

Bättre och säkrare beslut.

ProofX hjälper svenska kommuner, företag och föreningar att ta mer välgrundade beslut. Vi ser också till att din verksamhet flyter på bättre. På köpet ökar du din förståelse för hur människor arbetar, känner och lever. Allt hanteras självklart i enlighet med GDPR. Det är något som våra kunder kräver, men som många av våra internationella konkurrenter inte prioriterar.

Inga begränsningar.

Vill du att ett stort idrottsevenemang med 3451 glada motionärer ska flyta på bra? Ska du styra upp en skolfotografering för 983 morgontrötta högstadieelever? Är det dags att genomföra en kundundersökning i butiksmiljö? Eller måste du hantera lönesamtal, skapa anställningsavtal eller hålla koll på vilka datorer som har delats ut till kommunens anställda? Ta det lugnt. Du löser allt det här och mycket mer med ProofX.

Tuta och kör.

Med ProofX sker allt i din webbläsare helt utan installationer. Dina formulär och enkäter kan förstås anpassas efter din grafiska profil. Du behöver inga förkunskaper för att komma igång. Allt ingår dessutom från början.

Alltid ett logiskt val.

ProofX bygger på avancerade funktioner som möjliggör logiska hopp samt integrering av system för exempelvis ekonomi, order, ärendehantering och business intelligence. Du kan också använda funktioner för indata-kontroll, automatisk formatering, import och export av data till Excel, riktade e-postutskick, e-postkvittenser efter svar och mycket mer.

Svensk smidighet.

Allt i ProofX är på svenska, anpassat för svenska verksamheter. Vi förstår helt enkelt vilka utmaningar du står inför. Det gör det enkelt för dig att arbeta och komma i kontakt med oss. ProofX är alltid nära, så att du kan komma närmare medarbetare, kunder, leverantörer, elever, föräldrar, lärare, funktionärer, medlemmar eller vem det än må vara.

Kraftfullt, men enkelt.

ProofX använder ett databassystem som heter UDO. Systemet möjliggör helt nya möjligheter för företag, kommuner och föreningar att hantera information. Det gör bland annat att du kan lägga till olika egenskaper för användare och respondenter eller objekt såsom lokaler eller datorer. Alla som använder ProofX i din organisation arbetar mot samma databas. Du kan använda alla smarta funktioner i dina formulär och enkäter för att bearbeta, notifiera samt visa upp och mata in data i databasen.